Töihin Juvalle

Tarjolla vakituista työtä ja kausityötä

Juvalaiset yritykset tarvitsevat tekijöitä ja osaajia monilla eri toimialoilla, esimerkiksi elintarviketeollisuudessa, erikoispuusepänteollisuudessa, ravitsemus- ja matkailualalla sekä sosiaali- ja terveyspalveluissa. Työtä on tarjolla heti ja osaajia haetaan sekä vakituisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin. Myös kesätyöpaikat ovat haettavissa, joten toimi nopeasti!

Jos sopivaa työtä ei löydy, voit ilmiantaa itsesi meille ja yritämme auttaa sinua työn löytymisessä!

Jäikö sopiva työ löytymättä?

Me autamme sinua siinä, ota rohkeasti yhteyttä!

Sanna Skön
Työllisyyskoordinaattori
0400 136 211
sanna.skon@juva.fi

Kirsi Mielonen
Työvalmentaja
0400 136 210
kirsi.mielonen@juva.fi

Katso miksi Juvalle kannattaa tulla töihin

Juvalta löytyy ihana koti ja kivaa tekemistä

Miksi Juva on paras paikka työskennellä?

1

Etätyöpaikkana mainio

Juva on etätyön tekijälle mainio paikka. Mikäli kotona tai mökillä ei ole riittävästi tilaa tai omaa rauhaa, tarjoaa SeTek Oy etätyöpisteet Juvalla. Etätyöhön liittyviin kysymyksiin vastaavat teemu.avikainen@rkl-avikainen.fi ja seppo.avikainen@rkl-avikainen.fi

2

Edullista asumista

Juva on työntekijälle mainio paikka asua. Lammenasunnoilta mahtavat edut!

Lammenasunnot

3

Mukavaa tekemistä ja meidän ihana luonto!

Juvalta löytyy tekemistä laidasta laitaan. Tule kokemaan kanssamme erilaisia asioita. Anna luontomme hoivata ja kutsua sinut rauhoittumaan.

Näe, koe ja ilahdu

4

Töihin Mikkelistä Juvalle ympäristöystävällisesti

Mikkeli-Juva välillä aloittaa julkinen työmatkaliikenne 2.5. alkaen mahdollistaen Mikkelistä Juvalle töihin tulemisen klo 6.00 alkavaan työvuoroon. Kesäkuussa 6.6. myös tulo klo 7.00 alkavaan työvuoroon mahdollistuu. Bussi ottaa Mikkelistä matkaan Laajalammin alueelta kulkien matkakeskuksen kautta ja kuljettaa Juvalla Juvantien reitin kulkien. Tarvittaessa työpaikan portille kyyditen. Seutulipun hinta on ollut 114€/30 vrk. Työmatkaliikennekokeilu jatkuu myös kesän jälkeen, jos sille on tarvetta.  Lisätietoja antaa kuljetussihteeri Päivi Toivari puh. 040 520 1686.

Yrittäjälle taivaskaan ei ole Juvalla rajana

Juvan keskeinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet tarjoavat monia mahdollisuuksia myös liiketoiminnan perustamiseen tai yritystoiminnan jatkamiseen Juvalla.

Uusi 5-tie tuo miljoonien asiakasvirrat. Mikkelin ja Juvan välille avattu uusi, nelikaistainen 5-tie tuo entistäkin sujuvammin miljoonien asiakkaiden liikennevirrat Juvalle. Parantuneiden yhteyksien myötä Juvan keskeinen asema korostuu myös yritysten valitessa investointikohteitaan. Ja tästä on iloa kaikille juvalaisille.

Valmista tilaa on tarjolla toimistotyölle, teollisuudelle ja palveluille. Ja tontteja yritystoiminnan rakennustarpeisiin on tarjolla huippupaikoilta esimerkiksi 5-tien varrelta Vehmaan alueelta. Täällä on menestyksen mahdollisuuksia kaikille!