Henkilökohtainen avustaja

Oletko kiinnostunut työskentelemään henkilökohtaisena avustajana?

Etsimme henkilökohtaisia avustajia!

Henkilökohtaisen avun palvelukoordinaattori koordinoi henkilökohtaisen avun avustajatoimintaa Eloisan alueella. Palvelukoordinaattori välittää henkilökohtaisia avustajia henkilöille, jotka ovat saaneet henkilökohtaisen avun päätöksen vammaispalvelusta.

Haemme nyt avustajan työstä kiinnostuneita henkilöitä avustajavälitykseen Eloisan alueelle (Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Puumala).

Omaatko rohkeutta kohdata eri-ikäisiä ja eri elämäntilanteissa olevia tukea tarvitsevia ihmisiä? Oletko luotettava, oma-aloitteinen ja sinulla on halu auttaa avustettavaa arjen toiminnoissa, esimerkiksi kodinhoidossa, peseytymisessä, asioinneissa ja harrastuksissa sekä muissa avustettavan itse määrittämissä tehtävissä.

Työ voi olla osa-aikaista tai kokoaikaista päivisin, iltaisin tai viikonloppuisin työnantajan avuntarpeesta riippuen. Työajat sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa.

Voit hakeutua henkilökohtaiseksi avustajaksi vaikka sinulla ei vielä olisi työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta asenteesi ja työskentelytapasi sopivat henkilökohtaisen avustajan tehtävään.

Eloisan alueella on käytössä työnantajamalli, jolloin avustaja on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Sijaispalkanmaksajana toimii Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa.

Palkka määräytyy työtehtävien mukaan, palkkaryhmä A 11,31 eur/h, palkkaryhmä B 12,55 eur/h.

Kiinnostuitko?

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi. Kerro myös milloin olet käytettävissä.

Hakemuksen voit osoittaa henkilökohtaisen avun palvelukoordinaattorille. Häneltä voit kysyä tarvittaessa myös lisätietoja.

Saatuamme hakemuksesi, kutsumme sinut esihaastatteluun. Palvelukoordinaattori kertoo haastattelussa tarkemmin avustajavälityksestä, työsuhteesta ja palkkauksesta.

Yhteydenotot ja hakemukset: Palvelukoordinaattori Sirpa Kilponen p. 040 359 7071, sirpa.kilponen(at)etelasavonha.fi

Lisätiedot

Lisätietoja antaa palvelukoordinaattori Sirpa Kilponen p. 040 359 7071, sirpa.kilponen(at)etelasavonha.fi

Jaa