Varhaiskasvatuksen opettaja

Haemme kahta (2) varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsopimussuhteisiin tehtäviin Päiväkoti Apilaan ja/tai Päiväkoti Mesikämmeneen.

Haku päättyy 16.4.2023 | Hae nyt

Tule mukaan joukkoomme!

Tarjoamme työtä joko Päiväkoti Apilassa (kuusi lapsiryhmää), Martti Talvela -kampuksella, jossa sijaitsee myös yhtenäiskoulu ja lukio tai Päiväkoti Mesikämmenessä (kaksi lapsiryhmää). Tehtävät täytetään 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Arvojamme ovat myönteinen ja kannustava ilmapiiri, onnellinen lapsuus ja turvallisuus. Toimintamme pohjautuu vasuun ja uusimpaan tutkimustietoon. Olemme tottuneita tiimi- ja pienryhmätyöskentelyyn, kehitämme yhteisopettajuutta. Huolehdimme osaamisestamme täydennyskoulutuksin sekä säännöllisesti toteutuvin tiimi- ja kehittämispalaverein. Meillä on kunnossa toiminnan peruselementit, henkilöstöä on enemmän kuin mitoituksen vähimmäismäärä edellyttää, SAK-aika toteutuu ja käytettävissä on useamman veon tuki.

Mitä edellytämme?

Voit olla kokenut tai valmistuva opettaja. Tehtävässä vastaat lapsiryhmän pedagogiikan suunnittelusta, toteuttamisesta, arvioimisesta ja kehittämisestä yhdessä tiimin kanssa. Edellytämme Sinulta pedagogista työotetta ja valmiutta tiimijohtamiseen. Olet lasta arvostava, vastuullinen, kehitykseen myönteisesti suhtautuva ja vuorovaikutteinen tiiminjäsen, joka omaa riittävän koulutuspohjan.

Tehtävien kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 §:n tai siirtymäsäännöksen 75 §:n mukaan.
Kelpoisten hakijoiden puuttuessa vakituinen tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti toimintakaudelle 2023 - 2024.
Palvelussuhteen ehdot ovat voimassa olevan työ- ja virkaehtosopimuksen mukaiset (OVTES osio G).

Mitä tarjoamme?

Työnantajaetuihin kuuluu laajempi työterveyshuolto, virkistystoimintaa, E-passi ja uinti- tai kuntosalikäyntejä Vesiliikuntakeskus Sampolassa.

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtäväkohtainen palkka on 2617,42 €/kk. 

Kiinnostuitko?

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

(Mikäli hakeminen Kuntarekryn kautta ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteeseen Juvan kunta, varhaiskasvatus, Juvantie 13, 51900 JUVA. Kuoreen merkintä: Hakemus. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään käsittelyä varten.)

Lisätietoja:

http://www.juva.fi

Hae nyt

Lisätiedot

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksenjohtaja Kirsi Anttonen, puh. 040 834 1695, kirsi.anttonen@juva.fi tai päiväkodinjohtaja Pauliina Jordan, puh. 0400 135 016, pauliina.jordan@juva.fi.

Jaa