Vakituisia Koulusiivoojia, 3 paikkaa

Etsimme aurinkoiseen joukkoomme kolmea PALVELUVASTAAVAA KOULUN SIIVOUSTEHTÄVIIN JUVALLE vakituisiin kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Haku päättyy 16.6.2024 | Hae nyt

Työn kuvaus

Työ alkaa 01.08.2024 ja työsuhde on vakituinen.

Tehtävässä vastaat koulu- ja päiväkotitilojen ylläpitosiivouksesta, kuten lattioiden, kosketuspintojen, wc-tilojen, jne. puhtaanapidosta itsenäisesti omalla alueellasi. Lisäksi työhön voi sisältyä mm. kausittaisia perussiivoustehtäviä.

Työaika on ma-la, klo 06.00-22.00, sisältäen työvuorolistojen mukaisesti aamu- ja iltavuoroja.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen mukavassa kohteessa, kattavan perehdytyksen sekä koko työyhteisön tuen työsuhteen ajaksi. Lisäksi tarjoamme lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä Smartum hieronta- ja liikuntaedun.

Palkkaus noudattaa Kiinteistöpalvelun työehtosopimuksen palkkaryhmässä 2 (11,73e/h)

Odotamme hakijoilta:

- Riittävää suomen kielen taitoa.

- Aurinkoista asiakaspalveluhenkisyyttä.

- Reipasta työotetta.

- Oma-aloitteisuutta.

Lisäksi kokemus koulu- ja/tai toimistosiivouksesta katsotaan eduksi.

Haethan paikkaa

täyttämällä hakulomakkeen huolella ja liittämällä mukaan ansioluettelosi ja/tai hakemuskirjeesi. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana ja olemme hakijoihin yhteydessä haastatteluista joko sähköpostitse tai puhelimitse viimeistään hakuajan päätyttyä.

Liity osaksi aurinkokuntaamme!

SOLissa käytämme siivoustyön ammattilaisistamme nimitystä palveluvastaava, sillä he ovat vastuussa tuottamastaan palvelusta eli erinomaisesta siivousjäljestä ja asiakastyytyväisyydestä.

SOLilla töitä on tarjolla hyvin monipuolisissa kohteissa ja tehtävissä. Annamme arvoa alan tutkinnolle, mutta erityisesti meitä kiinnostaa asenteesi, ja perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi. Pääset osaksi iloista ja osaavaa työyhteisöä, jossa työskennellään hyvässä yhteistyössä ja työkaveria autetaan sekä tuetaan tarvittaessa.

Hae nyt

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Eeva Hokkanen, etunimi.sukunimi(at)sol.fi

Jaa