Työtä merkityksellisissä tehtävissä

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ja työskennellä hyvässä työyhteisössä. Meillä tehdään hyvinvointi alueille ja asukkaille.

Hae nyt

Järvi-Saimaan Palvelut Oy on Juvan, Rantasalmen, Sulkavan, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kuntien sekä Eloisan omistama palveluyhtiö. Toimialojamme ovat ateriapalvelut, puhtauspalvelut kiinteistönhoito, kuntatekniikka, liikuntapalvelut, vesihuolto, rakennuttaminen ja maankäyttö.

Arvomme ovat:

  • Luottamus - Olemme sellaisia kuin lupaamme.
  • Rohkeus - Uskallamme kokeilla ja kehittää. Tehdä asioita, joihin uskomme.
  • Työnilo - Työntekeminen hymyssä suin. Ilolla ja innostuksella.

Arvot näkyvät työssämme siten, että jokainen on oman työnsä asiantuntija. Arvostamme työntekijöidemme näkemystä ja kokemusta sekä toiveita työn kehittämisen suhteen. Maailma ei ole vielä valmis ja siksi haluamme kehittää omalta osaltamme kuntatekniikan palveluita niin, että jokainen kohtaamamme asiakas kokee saavansa erityislaatuista palvelua.

Koulutamme henkilöstöämme. Haluamme myös, että tuot oman erikoisosaamisesi mukaan Järvi-Saimaan Palveluiden osaamispalettiin. Näin voimme tarjota ylivertaista asiakaspalvelua ja kokemuksia asiakkaillemme ja kuntalaisille. Etsimme koko ajan parhaita kykyjä tuottamaan hyvinvointia alueelle ja asukkaille.

VIDEO: https://youtu.be/jfmUjTddQHg?feature=shared

Etsimme koko ajan parhaita kykyjä tuottamaan hyvinvointia alueelle ja asukkaille!

Haluatko sinä olla mukana kehittämässä palveluitamme? Jos avoimissa tehtävissä ei löydy sinulle sopivaa tehtävää, jätä avoin hakemus ja kerro meille minkälaista osaamista sinulla on ja mitä sinä voisit tuoda työyhteisöömme ja liiketoimintamme kehittämiseen. Jätä avoin hakemus sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@jarvisaimaanpalvelut.fi

Työharjoittelut, oppisopimukset ja opinnäytetyöt

Oletko vailla työharjoittelupaikkaa tai haluaisitko kouluttautua oppisopimuksella alalle? Tiedustelut ja avoimet hakemukset sekä oppilaitoksiin liittyvät työharjoitteluhakemukset voit laittaa sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@jarvisaimaanpalvelut.fi

Hae nyt

Lisätiedot

Lisätietoja rekrytointi@jarvisaimaanpalvelut.fi

Jaa