Työt ja keikat Eloisalla

Eikö avoimista työpaikoistamme löytynyt sinulle sopivaa? Avointa hakemusta et valitettavasti saa meille tästä jätettyä, tarkoituksenamme on yhdistää työ ja tekijä ilman turhia hakemuksia. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä sinulle paikka bändistämme!

Haku päättyy 15.10.2024 | Hae nyt

Työn kuvaus

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisalla on tarjota monipuolisia työtehtäviä kattavasti koko alueella. Olit sitten kiinnostunut pidemmästä työjaksosta tai keikkailusta, meiltä löytyy monille eri alan ammattilaisille mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

Lyhyemmät alle 13 päivää kestävät keikat Eloisalla tehdään yhteistyökumppanimme Temporen kautta. Temporen keikkakalenterista voit valita itsellesi mieluisat ja parhaiten sopivimmat keikat. Temporen kautta keikkoja on tarjolla mm. hoitajille (lähi- ja sairaanhoitajat, hoitoapulaiset), ohjaajille sekä puhtaus- ja ruokapalveluiden ammattilaisille.

Tästä linkistä pääset tutustumaan paremmin Temporen toimintatapohin ja rekisteröitymään mukaan keikkalaiseksi.

https://tempore.fi/tule-keikkalaiseksi/

Pidempiä sijaisuuksia ja muita työmahdollisuuksia voit kysyä suoraan Eloisan rekrytoinnista tai jättää yhteydenottopyynnön rekrybottimme kautta tästä linkistä https://etelasavonha.fi/tyopaikat/orkesteri/

Ota yhteyttä rekrytointiimme:

Annamari Lausas (sosiaalityöntekijät, hoitajat/ohjaajat )

puh. 040 481 6078, annamari.lausas@etelasavonha.fi

Titta Immonen (hoitajat/ohjaajat)

puh. 040 359 7980, titta.immonen@etelasavonha.fi

Malla Ylönen (hoitajat/ohjaajat )

puh. 040 481 6003, malla.ylonen@etelasavonha.fi

Lotta Lähteenmäki (asiantuntijat, konserni, PELA)

puh. 040 615 5379, lotta.lahteenmaki@etelasavonha.fi

Kerrothan yhtyettä ottaessasi mahdolliset kiinnostuksen kohteesi (alue, toimiala/yksikkö, lyhyet/pitkät sijaisuudet), koulutustaustasi ja työkokemuksesi.

Aloitus haastattelun yhteydessä tarkistetaan henkilöllisyyden lisäksi alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Potilastyötä tekeviltä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tarvittaessa lain (504/2002 tai 741/2023) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen työn aloitusta.

Hae nyt

Lisätiedot

Lisätietoja kaikista tehtävistämme saat laittamalla postia rekrytointi@etelasavonha.fi tai ottamalla yhteyttä suoraan rekrytoinnin tiimiimme. Yhteystietomme löydät myös täältä: https://etelasavonha.fi/tyopaikat/rekrytointiyksikko/

Jaa