Tuotantopäällikkö

Sisuwood Oy ja IS-VET Oy valmistaa kalusteita laaja-alaisesti eri alojen tarpeisiin ympäri Suomen. Asiakkaille valmistetaan korkealaatuisia, mittoihin tehtyjä kalustekokonaisuuksia, jotka ovat valmistettu ammattilaisten käsissä huipputeknologiaa hyödyntäen. Tuotantoketjun korkea laatu perustuu henkilökunnan pitkään kokemukseen ja asiantuntevuuteen. Erikoistuotteiden ohella yrityksellä on myös omaa tuotekehitystä.

Hae nyt

Etsimme nyt Sisuwoodille Juvan tehtaalle tuotantopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi tuotantopäällikkönä vastaat koko tehtaan ja tuotannon sujuvuudesta, suunnittelet tuotantoa taloudellisesti sekä katsot kokonaisuuksia tulevaisuutta ajatellen. Työsi sisältää myös tiivistä yhteistyötä konsernin toisen tehtaan kanssa.
 

Etsimme henkilöä, jolla on jo kokemusta tuotantopäällikön tehtävistä. Välttämättä kokemuksen ei kuitenkaan tarvitse olla juuri puualalta.
Jotta pärjäät tehtävässä, tulisi sinun olla yhteistyökykyinen, eteenpäin katsova sekä ymmärtää eurojen päälle.

Sisuwoodilla pääset haastamaan itsesi ja vastaamaan alati vaihtuvasta tuotannosta. Konserni tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi. Sinulle on tarjolla pitkäaikainen työsuhde sekä toimiva tiimi ympärillesi.

Tuotanto kasvaa ja se tarvitsee oikean päällikön sitä kasvattamaan jatkossakin.
Oletko sinä etsimämme henkilö?

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen tai sähköpostin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Risto Solaranta Sisuwood Oy puh. 044 340 7002 , risto.solaranta@sisuwood.fi

www.sisuwood.fi

Hae nyt

Lisätiedot

Lisätietoja antaa Risto Solaranta Sisuwood Oy puh. 044 340 7002 , risto.solaranta@sisuwood.fi

Jaa