Sijaishakemus

Tervetuloa työskentelemään Eloisaan joukkoomme!

Haku päättyy 31.12.2023 | Hae nyt

Tule mukaan joukkoomme!

Meillä on terveyden- ja sairaanhoidon sekä sosiaalialan osaajille tarjolla erimittaisia sijaisuuksia erilaisissa toimintayksiköissä erikoissairaanhoidossa, perusterveydenhuollossa ja sosiaalipalveluissa.
Sijaisuuksia on tarjolla monille eri ammattiryhmille sekä alan opiskelijoille. Haemme sijaisia myös avustaviin tehtäviin.

Haemme sijaisia: Vammaisavopalvelut Eloisan alueella, perusterveydenhuollon ja ikääntyneiden palveluiden alle 3 kk kestävät sijaisuudet hoituvat pääsääntöisesti Sarastia Rekrytoinnin kautta.

Ole hyvä ja jätä hakemus, jos olet halukas liittymään Eloisaan joukkoomme! Kerrothan hakemuksella kiinnostuksen kohteesi, koulutustaustasi ja työkokemuksesi sekä oletko kiinnostunut lyhyistä vai pidemmistä sijaisuuksista.

Mitä edellytämme?

Tarkistamme hakijoilta haastattelun yhteydessä henkilöllisyyden lisäksi alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tarvittaessa lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen sijaisuuden aloitusta.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi Hae nyt -painikkeen takaa. Otamme sinuun yhteyttä rekrytointiyksiköstämme tai ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää työmahdollisuuksista! 

Hae nyt

Lisätiedot

Lisätietoja antaa Juuli Pulkkinen puh. 040 359 7980 tai rekrytointi@etelasavonha.fi Vaihde 015 411 4100

Jaa