Sijaishakemus

Tervetuloa työskentelemään Eloisaan joukkoomme!

Haku päättyy 31.12.2023 | Hae nyt

Meillä on terveyden- ja sairaanhoidon sekä sosiaalialan osaajille tarjolla erimittaisia sijaisuuksia erilaisissa toimintayksiköissä erikoissairaanhoidossa, perusterveydenhuollossa ja sosiaalipalveluissa.
Sijaisuuksia on tarjolla monille eri ammattiryhmille sekä alan opiskelijoille. Haemme sijaisia myös avustaviin tehtäviin.

Haemme sijaisia: Vammaisavopalvelut Eloisan alueella, perusterveydenhuollon ja ikääntyneiden palveluiden alle 3 kk kestävät sijaisuudet hoituvat pääsääntöisesti Sarastia Rekrytoinnin kautta.

Ole hyvä ja jätä hakemus, jos olet halukas liittymään Eloisaan joukkoomme! Kerrothan hakemuksella kiinnostuksen kohteesi, koulutustaustasi ja työkokemuksesi sekä oletko kiinnostunut lyhyistä vai pidemmistä sijaisuuksista.

Tarkistamme hakijoilta haastattelun yhteydessä henkilöllisyyden lisäksi alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tarvittaessa lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen sijaisuuden aloitusta.

Otamme sinuun yhteyttä rekrytointiyksiköstämme tai
ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää työmahdollisuuksista!

Hae nyt

Lisätiedot

Juuli Pulkkinen puh. 040 359 7980 Sähköposti: etunimi.sukunimi@etelasavonha.fi rekrytointi@etelasavonha.fi Vaihde 015 411 4100

Jaa