Sairaanhoitaja

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään Kuharannan Palvelukeskukseen!

Tule mukaan joukkoomme!

Olemme yksityinen Juvan Vanhaintuki yhdistyksen ylläpitämä 53 paikkainen ympärivuorokautinen palveluasumisen yksikkö Juvalla. Hoivatyötä tehdään kahdessa tiimissä ja moniammatilliseen tiimiin kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutti, hoiva-avustajia ja virikeohjaaja. Palvelukeskuksessa on oma keittiö- ja puhtaanapidon henkilökunta.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia sairaanhoitajana rennossa moniammatillisessa työyhteisössä.

Uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässään vähintään 6 kuukautta, maksetaan kertaluonteinen rekrytointipalkkio 1000 euroa.

Mitä edellytämme?

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus, huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, niin kysy lisää, niin kerromme mielellämme mahdollisuuksista työskennellä meillä tai lähetä hakemus sähköpostitse sanna.niskanen@juvankuharanta.fi tai osoitteella Kuharannan palvelukeskus, Kotitie 20 51900 Juva. 

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sanna Niskanen, sanna.niskanen@juvankuharanta.fi, puh. 040 752 0856

Jaa