Puuseppä

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä käyttämään kädentaitojasi monipuolisissa työtehtävissä. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.

Haku päättyy 31.12.2022

Olemme vuodesta 1985 alkaen toimittaneet yksilöllisiä, hyvin suunniteltuja, itse valmistamiamme kalusteita. Teemme jokaisen tuotteemme juuri sitä tarkoitusta varten ja niillä ominaisuuksilla, kun asiakkaamme haluavat. Toimitamme ja myös asennamme kalusteemme kaikkialle Suomeen. Haluamme toteuttaa asiat laadulla! Tässä yhden asiakkaamme kokemus palveluistamme: "Keittiö on erinomaisesti suunniteltu, käytännöllisyys ja esteettisyys otettu huomioon! Asiakkaan toiveita on kuunneltu. Kokonaisuuden eteen on nähty vaivaa. Konehankinnat sujuivat vaivatta, ja valinnoissa autettiin asiantuntemuksella. En voi kuin kehua ja suositella muillekin!"

Tahdotko sinäkin olla osana toteuttamassa samaa kokemusta? Jos tahdot, niin hae meille! Tästä pääset tutustumaan tekemisiimme lisää.

Puusepän toistaiseksi voimassa oleva työsuhde

Työtehtäviisi kuuluu tuotantopuolella mm. kalusteiden kasaus ja erilaisten tietokoneohjattujen koneiden käyttö. Perehdytys koneiden käyttöön toteutuu työkavereilta/edustajilta.

Työmme laadukas jälki on meille ensiarvoisen tärkeää, joten toivomme työntekijältämme tarkkuutta ja huolellisuutta työtehtävissään, oma-aloitteellisuudestakaan ei ole haittaa!

Työkieli on suomi.

Vahvuudeksi katsomme seuraavat osaamiset:

  • taidon käyttää tietokoneavusteisia suunnitteluohjelmia

  • taidon asettaa koneeseen tarvittavia työstöosia

  • piirustustenlukutaidon

  • teknisten piirustusten osaamisen

  • puunsahauslaitteiden ja puumateriaalien käyttötaidon sekä kokemuksen

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikatyö arkisin.

Mikäli kiinnostuit ja koet, että voisit olla meidän etsimämme huipputyyppi, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää. 

Lisätietoja antaa:

Paavo Avikainen puh. 0500 250 044

Kati Auvinen puh. 050 383 2311

Lisätiedot

Haku: Paavo Avikainen paavo.avikainen@jsp-keittiot.com, puh. 0500 250 044, Kati Auvinen kati.auvinen@jsp-keittiot.com, puh. 050 383 2311

Jaa