Puhtauspalveluiden sijaisuudet

Järvi-Saimaan Palvelut Oy etsii tekijöitä lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin puhtauspalveluiden eri tehtäviin Juvalle! Tule mukaan tuottamaan viihtyisiä ja puhtaita toimitiloja.

Haku päättyy 3.11.2024 | Hae nyt

Työn kuvaus

Puhtauspalveluiden työntekijät työskentelevät omistajakuntiemme kiinteistössä ja hyvinvointialueen Eloisan tiloissa. Työajat vaihtelevat arkipäivistä viikonloppuun, kohteen mukaan. Toivomme työntekijältä alan koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta, asiakaspalvelutaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme yhteistyökykyä, joustavuutta ja toimeen tarttuvaa asennetta. Huomioimme myös opiskelijat sijaistarpeita täyttäessä. Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa!

Työ on määräaikaista osa-aikatyötä. 

Sijaisrekisteriin hyväksytyn sijaisen on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Jos sijainen ei vastaanota yhtään työvuoroa tai ei päivitä omaa kalenteriaan 3 kuukauteen, siirtyy hänen hakemuksensa ei-käytettävissä tilaan. Järjestelmä lähettää automaattisen muistutusviestin tästä sijaiselle, kun viimeisimmästä hakemuksen muokkauksesta tai vastaanotetusta työvuorosta on kulunut 2 kuukautta.

Hae nyt

Lisätiedot

Puhtauspalvelupäällikkö Anne-Helena Nironen, puh. 040 532 7392 anne-helena.nironen@jarvisaimaanpalvelut.fi Puhtauspalveluiden esihenkilö Sisko Kupsanen, puh. 0400 136 180 sisko.kupsanen@jarvisaimaanpalvelut.fi

Jaa