Projektipäällikkö, rakennuttaminen

Järvi-Saimaan Palvelut Oy:llä on kertynyt kokemusta jo yli 500 hankkeen rakennuttamisesta. Vuosittain hankesalkussa on noin 60 - 80 hanketta. Toimintaympäristönämme ovat pienet kunnat ja erotumme kohderyhmässä sillä, että rakennuttamisen prosessimme on mietitty ja jatkuvasti kehittyvä.

Haku päättyy 15.6.2023 | Hae nyt

Etsimme projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen rakennuttamisen tiimiimme

Projektipäällikkönä vastaat valittujen hankkeiden rakennuttamisesta, seurannasta, tilaajan edunvalvonnasta sekä sidosryhmien välisen yhteistyön koordinoinnista. Tehtävään liittyy myös kilpailuttamisen, työmaavalvonnan sekä turvallisuuskoordinaattorin tehtäviä.

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja työskennellä osana ammattitaitoista tiimiä.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Mitä edellytämme?

Sinulla on insinöörin tutkinto tai muu soveltuva tekninen koulutus. Edellytämme vähintään 3 vuoden työkokemusta rakennusalan tehtävistä, kuten urakointi, suunnittelu, valvonta tai rakennuttaminen. Työkokemus voi olla joko talonrakennuksesta tai infrarakentamisesta.

Eduksi luemme projektinhallinnan osaamisen, hankintalain tai YSE-sopimusehtojen tuntemuksen, valvojakokemuksen, kokemuksen korjausrakentamisesta tai erilliset rakentamisalan pätevyydet (kuten RAP). Tärkeintä on kuitenkin asenne ja sitoutuminen yhtiömme arvoihin luottamus, työnilo ja rohkeus.

Työmaakäyntien vuoksi työssä tarvitaan oma auto. Työtä voi tehdä osittain myös etänä. Työhöntulotarkastuksen yhteydessä tehdään huumausainetestaus.

Kiinnostuitko?

Pyydämme toimittamaan hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen Kuntarekryn kautta 15.6. klo 16 mennessä.

Lisätietoja

http://www.jarvisaimaanpalvelut.fi
http://www.jarvisaimaanpalvelut.fi/palvelut/rakennuttaminen/

Hae nyt

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamispäällikkö Timo Ruotsalainen, puh. 0400 555 873, timo.ruotsalainen@jarvisaimaanpalvelut.fi ja toimitusjohtaja Jyri Eskelinen, puh. 044 417 5243, jyri.eskelinen@jarvisaimaanpalvelut.fi

Jaa