Operaattoreita

Kiinnostaako sinua mielenkiintoinen työ, joka kantaa tulevaisuuteen? Meillä olet mukana rakentamassa innovatiivisia aurinkosähköratkaisuja.

Hae nyt

Aurinkosähköala on tulevaisuuden toimiala, jolla on keskeinen rooli mm. ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uusia ratkaisuja elinympäristömme parhaaksi. Valoella saat mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä ympäristössä ja työilmapiirin, jossa on rentoa ja mutkatonta työskennellä.

Haemme Juvan tehtaallemme operaattoreita vakituisiin työsuhteisiin

Haemme operaattoreita aurinkopaneelivalmistukseen. Tehtävänäsi on erilaisten aurinkopaneelien prototyyppien ja piensarjojen valmistaminen, testaaminen ja laadunvalvonta. Työ on ajoittain vuorotyötä. Haastatteluja paikkahakuihin pidämme jatkuvasti. Töiden aloitus joustavasti sopimuksen mukaan. 

Perehdytämme sinut tehtävään, eikä aiempaa kokemusta tai soveltuvaa koulutusta vaadita. Onnistut tehtävässä, jos sinulla on oma-aloitteista ja reipasta työotetta, teet työsi huollisesti ja tarkasti sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja ryhmässä toimimiseen.

Hae nyt

Lisätiedot

Jari Sundvall, p. 050 372 3860, ja Minna Wilkman, p. 040 560 0530, sähköpostit etunimi.sukunimi@valoe.com.

Jaa