Myymäläsiivooja

Hei reipas SIIVOOJA - me etsimme sinua osa-aikaiseen työsuhteeseen JUVALLE!

Haku päättyy 19.6.2023 | Hae nyt

Tule meille töihin!

Tässä tehtävässä tulet vastaamaan myymälän ylläpitosiivouksesta noin neljän kilometrin päässä Juvan keskustasta. Työskentelet neljänä päivänä viikossa haluamasi mukaan joko aamuisin ennen kello 10.00, tai iltaisin kello 19.00 jälkeen 1,5h/pv ja 6h/vk. Tehtävä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

  • Paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
  • Työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • Vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • Turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.
  • Kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 - ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

Sinulta me odotamme

  • Kiinnostusta ja motivaatiota puhdistusalaa kohtaan. Aikaisemman työkokemuksen ja alan koulutuksen katsomme eduksi.
  • Itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta.
  • Sujuvaa suomen kielen osaamista ja hyvää fyysistä peruskuntoa.

Kiinnostuitko?

Hae viimeistään 19.6.2023. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@iss.fi

Hae nyt

Lisätiedot

Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@iss.fi

Jaa