Myyjä

Meidän tärkein sesonkimme, kesä lähestyy vauhdilla ja haemme nyt ahkeraa ja innokasta kesätyöntekijää Juvan ABC-asemalla sijaitsevaan-Point lifestyle myymälään.

Meillä työ ei ole pelkkää kassan takana nakottamista, pääset työskentelemään hyvin monipuolisesti mukavien, ympäri suomea tulevien asiakkaiden kanssa. Myynnin ja asiakaspalvelun lisäksi tehtäviin kuuluu mm. tuotteiden purku, hyllytys ja esillepanojen tekeminen myymälässä ja mukaan kuuluu myös verkkokaupan ja sen tilausten hoito.

Kesäaikaan pääset hoitamaan myös meidän somea (FB ja IG)

Saat siis monipuolista työkokemusta, joka edesauttaa työllistymistäsi myös tulevaisuudessa. Uskallamme väittää, että meillä on mukava työporukka, johon on helppo tulla sisään.

Teemme työtä suurella sydämellä ja huumorilla, mutta tosissaan!

Palkka on kaupanalan TES:n mukainen.

Mitä odotamme sinulta?

Olet reipas ja omaat positiivisen ja ahkeran asenteen työtä, asiakkaita ja työkavereita kohtaan, tartut työhön oma-aloitteisesti. Sinulla ei tarvitse olla vielä alan koulutusta, opastamme kyllä, tärkeämpänä näemme asenteen ja innostuksen työtä kohtaan.

Hakuaika

Kannattaa hakea heti, sillä voimme tehdä sopimuksen nopeastikin, kun sopiva henkilö löytyy.

Laita hakemusta tulemaan, joko sähköpostilla tai perinteisellä kirjepostilla.

Juvan myymälän hakemukset osoitteeseen: laura.tolvanen@woodpark.fi tarvittavat tiedustelut voit laittaa myös tähän osoitteeseen, ei puhelintiedusteluja.

min. 20h /vko

Lisätiedot

Laura Tolvanen: laura.tolvanen@woodpark.fi

Jaa