Musiikin päätoiminen tuntiopettaja (Martti Talvela -kampus)

Haemme musiikin päätoimista tuntiopettajaa Martti Talvela -kampukselle!

Haku päättyy 7.6.2023 | Hae nyt

Tule mukaan joukkoomme!

Haemme yhtenäiskoulun ja lukion yhteistä musiikin päätoimista tuntiopettajaa ajalle 1.8.2023-31.7.2024.

Työ sisältää musiikin opetusta yläkoululaisille, lukiolaisille, alakoululaisille, musiikkiteatteriproduktion musiikin ohjauksesta vastaamista sekä koulun juhlien järjestämiseen liittyviä tehtäviä. Lukiossamme on vahva musiikkiteatteritoiminta, ja eduksi katsotaan kysy vastata teatteriproduktion musiikin ohjauksesta. Etsimme innostavaa ja taitavaa pedagogia ja arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa

Työpaikka sijaitsee Juvalla uudella upealla Martti Talvela -kampuksella. Saman katon alla toimivat päiväkoti, yhtenäiskoulu ja lukio. Tarjolla on varmasti terveelliset ja turvalliset oppimisympäristöt, jotka on varustettu uusimmalla tekniikalla. Kampukseen pääset tutustumaan lisää täältä: https://vimeo.com/546922518/d949cd370c

Mitä edellytämme?

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko?

Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa http://www.kuntarekry.fi. Hakemukset voi toimittaa myös postitse osoitteeseen rehtori Olli Kossila, Juvantie 20, 51900 Juva. Kuoreen merkintä hakemus. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään käsittelyä varten.

Hae nyt

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Olli Kossila, puh. 040 5083826, olli.kossila@juva.fi

Jaa