Liikennemyymälätyöntekijöitä

Tule kesäksi töihin Osuuskauppa Suur-Savolle, meillä on tarjolla vaikka ja mitä! Innokkaita, ahkeria ja iloisia kesätyöntekijöitä tarvitaan tulevana kesänä 2022 erilaisiin työtehtäviin.

Hae nyt

Osuuskauppa Suur-Savo on asiakasomistajien omistama yritys ja toimimme 12 kunnan alueella Järvi-Suomessa, Etelä-Savossa. Olemme alueemme suurin työnantaja ja meillä on jo yli 1000 työntekijää, mutta mukaan mahtuu vielä!

Haemme liikennemyymälätyöntekijöitä ABC Juvalle kesälle 2022

Me suursavolaiset haluamme onnistua jokaisessa asiakaskohtaamisessamme tekemällä tavallisia asioita epätavallisen hyvin ja etsimme nyt kesäkauteen 2022 joukkoomme vahvistusta. Kaipailemme vielä joukkoomme liikenneaseman myyjää, siistijää sekä jäätelökioskin myyjää. 

Työsuhteiden kestot vaihtelevat, suurin osa kesätyöjaksoista ajoittuu kesä-, heinä- ja elokuulle, mutta kesätyöntekijöitä tarvitaan myös jopa pääsiäissesongista alkaen aina syyskuun loppuun saakka.

Liikenneasema on avoinna 24/7, joten töitä tehdään vuoden ympäri kaikkina kellonaikoina, painottuen muiden ihmisten loma-aikoihin. ​Kesätöiden kautta on mahdollista työllistyä pysyvämpään työsuhteeseen. 

Edellytämme:

  • Reippautta ja positiivista asennetta työtä, asiakkaita ja työkavereita kohtaan
  • Työhön tarttumista oma-aloitteisesti
  • Valmiutta tehdä vaihtelevaa vuorotyötä

Tarjoamme:

  • Yhteen hiileen puhaltavan, toistensa puolia pitävän ja hyvästä huumorista nauttivan työyhteisön
  • S-ryhmän ja Osuuskauppa Suur-Savon laajat henkilöstöedut

Arvostamme:

  • Ulospäinsuuntautuneisuutta, palveluhenkeä, iloista ja toimeen tarttuvaa asennetta

Hakemukset terhi.leskinen@sok.fi . 

Tule tekemään kanssamme työtä suurella sydämellä, huumorilla, mutta tosissaan!

Hae nyt

Jaa