Liikennemyymälätyöntekijöitä

Tule töihin Osuuskauppa Suur-Savolle! Haemme sali- kauppaostolle tekijää, joten tule vahvistukseksi joukkoomme! Tarjolla myös sijaisuuksia ja viikonlopputyöntekijän töitä!

Haku päättyy 14.8.2023

Osuuskauppa Suur-Savo on asiakasomistajien omistama yritys ja toimimme 12 kunnan alueella Järvi-Suomessa, Etelä-Savossa. Olemme alueemme suurin työnantaja ja meillä on jo yli 1000 työntekijää, mutta mukaan mahtuu vielä!

Haluatko tehdä työtä osuuskaupassa, joka on läsnä lähes jokaisen eteläsavolaisen elämässä?

Tule meille töihin liikennemyymälätyöntekijäksi! Meillä on mahdollisuudet, vaikka mihin. Etsimme tekijää sali-kauppaosostolle sekä viikonlopputyöntekijää. Tarvitsemme myös osaajia sairauslomien sijaisuuksiin.

Me suursavolaiset haluamme onnistua jokaisessa asiakaskohtaamisessamme tekemällä tavallisia asioita epätavallisen hyvin. Haemme reipasta, oma-aloitteista tiimitekijää sali-kauppaostolle. Etsimme lisäksi kauppaan tai ravintolaan viikonlopputyöntekijää 10h/vk, 1-2 vuoroa /vk sekä sairauslomien sijaisuuksien tekijää. 

Liikenneasema on avoinna 24/7, joten töitä tehdään vuoden ympäri kaikkina kellonaikoina.

Mitä edellytämme?

  • Reippautta ja positiivista asennetta asiakkaita sekä työkavereita kohtaan
  • Työhön tarttumista oma-aloitteisesti
  • Valmiutta tehdä vaihtelevaa vuorotyötä

Mitä tarjoamme?

  • Yhteen hiileen puhaltavan, toistensa puolia pitävän ja hyvästä huumorista nauttivan työyhteisön
  • S-ryhmän ja Osuuskauppa Suur-Savon laajat henkilöstöedut (lue lisää henkilöstöeduistamme: https://suursavo.fi/meilla-toissa/suur-savo-tyonantajana/
  • Toimimme vastuullisesti ja huolehdimme työntekijöistämme aidosti

Mitä arvostamme?

  • Ulospäinsuuntautuneisuutta
  • Palveluhenkeä
  • Iloista ja toimeen tarttuvaa asennetta

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi Terhi Leskiselle tai kysy lisää: terhi.leskinen@sok.fi.

Tule tekemään kanssamme työtä suurella sydämellä, huumorilla, mutta tosissaan!

Osuuskauppa Suur-Savo on Suomen innostavin työpaikka. Toimialueemme Järvi-Suomessa kattaa Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan talousalueet. Olemme alueemme suurin yksityinen työnantaja ja meillä on jo yli 1300 työntekijää. Toimimme vastuullisesti Etelä-Savon alueen sekä ihmisten hyväksi ja välitämme työntekijöistämme aidosti. Tarjoamme sinulle luotettavan työpaikan koko Suomen kattavilla henkilöstöeduilla. Osuuskauppa Suur-Savo maksaa työntekijöilleen kannustepalkkioita jopa 2000 euroa vuodessa. Tässä sinulle ponnahduslauta elämänmittaiselle uralle.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa liikennemyymäläpäällikkö Terhi Leskinen puh. 010 764 1201 (0,0835 e/puhelu + 0,1209 e/min) tai terhi.leskinen@sok.fi

Jaa