Lähihoitajia, hoiva-avustajia, sairaanhoitajia

Lähihoitaja, hoiva-avustaja, sairaanhoitaja tule meille mukavaan työporukkaamme! Tarjolla mahdollisuuksia myös opiskelijoille sekä alaan tutustujille!

Haku päättyy 31.8.2023

Tule meille töihin Kuharantaan! 

Olemme yksityinen Juvan Vanhaintuki yhdistyksen ylläpitämä 53 paikkainen ympärivuorokautinen palveluasumisen yksikkö Juvalla. Hoivatyötä tehdään kahdessa tiimissä ja moniammatilliseen tiimiin kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutti, hoiva-avustajia ja virikeohjaaja. Palvelukeskuksessa on oma keittiö- ja puhtaanapidon henkilökunta.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä töitä rennossa moniammatillisessa työyhteisössä.

Etsimme työntekijöitä erimittaisiin tehtäviin!

Haemme hoiva-avustajia, lähihoitajia ja sairaanhoitajia eri mittaisiin sijaisuuksiin. Tule siis joukkoomme keikalle tai pidemmäksi aikaa! Joustamme elämäntilanteesi huomioiden.

Meillä on mahdollista suorittaa lähihoitajatutkinto oppisopimusopimuksella. Voit myös tulla meille tutustumaan ja kokeilemaan alaa. Huomioimme opiskelijat.  

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä toiminnanjohtaja Sanna Immoseen ja kysy lisää tai jätä hakemuksesi, puh. 040 752 0856, sähköposti sanna.immonen@juvankuharanta.fi

Lisätiedot

Lisätietoja antaa toiminnanjohtajan sijainen Sanna Immonen 040 752 0856.

Jaa