Lähihoitaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee lähihoitajaa vuotteluvapaan sijaisuuteen Tirrolan ryhmäkotiin ajalle 1.3.2024 (tai sopimuksen mukaan) - 30.9.2024.

Haku päättyy 30.11.2023 | Hae nyt

Työn kuvaus

Lähihoitajan tehtävänä on tukea ja ohjata asiakkaita yksilöllisesti päivittäisissä toimissa, toimintakyvyn ylläpitämisessä, terveydestä huolehtimisessa ja itsemääräämisoikeuden toteutumisessa. Arjen keskiössä on asiakas itse ja hänen mahdollisuutensa ottaa vastuuta omasta elämästä sekä vaikuttaa sen sisältöön ja mielekkyyteen. Lähihoitaja tukee asiakasta vapaa-ajan suunnittelussa ja toteuttaa mielekästä, aktiivista arkea. Tehtävään kuuluu suunnitella, kehittää ja arvioida asiakkaan palveluja yhteistyössä asiakkaan, läheisten ja moniammatillisen verkoston kanssa.

Tirrola on ikääntyneiden yhteisöllistä asumista Juvalla, 12 asukasta, joista yksi on jaksohoitopaikka. Juvan Tirrolan ryhmäkodissa lähihoitajan tehtävässä tärkeitä ovat valmiudet itsenäiseen työskentelyyn, päätöksentekoon ja työn organisoimiseen. Lisäksi arvostetaan työyhteisötaitoja, kehittämismyönteisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostusta toimia ikääntyneiden henkilöiden ja heidän läheisten kanssa. Lähihoitajan työ on kaksivuorotyötä, ei yötyötä.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla sekä 200 euron työmatkaedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Työkieli

  • suomi
Hae nyt

Lisätiedot

Rekrytoinnin yhteystiedot katja.sallinen@etelasavonha.fi 0403509593

Jaa