Lähihoitaja

Haemme lähihoitajaa vakituiseen tehtävään Kuharannan Palvelukeskukseen!

Tule mukaan joukkoomme!

Juvan Vanhaintuki ry:n ylläpitämä Kuharannan palvelukeskus on 53 paikkainen ympärivuorokautinen palveluasumisen yksikkö ja sillä on palvelusopimus Etelä-Savon Hyvinvointialueen kanssa. Yhdistys on tuottanut palveluja ikäihmisille jo yli 50 vuoden ajan.

Etsimme motivoituneita ja työhönsä sitoutuneita lähihoitajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tai eri pituisiin sijaisuuksiin.

Arvostamme sinussa hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä tiimissä ja empaattista ja positiivista asennetta asukkaitamme kohtaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä, jossa on rento, iloinen ja avoimesti keskusteleva ilmapiiri. Vieraat on kuvanneet yksikköämme viihtyisäksi ja kotoisaksi, jossa asukkailla on turvallinen, aktiivinen ja sosiaalinen arki.

Työyhteisöömme kuuluu hoitajien lisäksi oma virikeohjaaja, kuntohoitaja, puhtaanapidon ja keittiön henkilöstö. Keskinäinen yhteistyö on sujuvaa ja mutkatonta. Säännöllisissä palavereissa keskustelemme yhdessä kohtaamistamme haasteista, joita yhteistyössä ratkomme. Käymme jatkuvaa avointa keskustelua erilaisista ja uusista tavoista tehdä työtä hoidon laadun parantamiseksi. Haluamme kuulla myös sinun ideasi ja toivomme, että osallistut työpaikan kehittämiseen, hyödynnät omia käytännöntaitojasi, vahvuuksiasi ja osaamistasi osana ammattitaitoista tiimiämme.

Haluamme tukea hyvinvointiasi ja työkykyäsi mm. mahdollisuudella suunnitella itse omat työvuorot, viihtyisillä työtiloilla, koulutusmahdollisuuksilla, smartum-liikuntaedulla, ilmaisilla kuntosalikäynneillä, työterveyshuollon palveluilla, tyhy-päivillä, ruokaedulla ja hyvällä työergonomialla.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä mahdollisimman pian ja lähetä hakemus osoitteeseen sanna.immonen@juvankuharanta.fi. Täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja: Sanna Immonen, puh: 040 752 0856 tai sähköpostilla.

Tervetuloa osaksi iloista tiimiämme ja auttamaan meitä tarjoamaan laadukasta hoivaa ja huolenpitoa arvokkaille vanhuksille!

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtajan sijainen Sanna Immonen, sanna.immonen@juvankuharanta.fi, 040 752 0856

Jaa