Lähihoitaja

Hei sinä ihmisten kanssa työskentelystä nauttiva lähihoitaja! Liity täydennykseksi mukavaan joukkoomme. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen.

Haku päättyy 4.12.2022

Hoivakoti Wilma on Juvalla sijaitseva yksityinen hoivakoti, joka tarjoaa päihdekuntoutujien tehostettua asumispalvelua. Hoivakoti Wilma sijaitsee viihtyisässä rakennuksessa, jota ympäröivät suuri piha ja hyvät ulkoilumahdollisuudet. 

Juvalla sijaitseva Hoivakoti Wilma tarjoaa laadukasta asumispalvelua ja päihdekuntoutusta. Palvelumme sopivat niin lyhyt- kuin pitkäkestoiseen hoitotarpeeseen. Asiantuntevalla henkilökunnallamme on kuntouttava työote, jolla pyritään parantamaan asiakkaan elämänhallintaa jokaisen yksilölliset tarpeet huomioiden.

Lähihoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde

Jos olet kiinnostunut työskentelemään päihdekuntoutujien parissa, tarjoamme sinulle työtä kehittyvässä päihdekuntoutujien yksikössä Juvalla. Työpäiväsi koostuu mm. asukkaiden ohjaamisesta, perushoivasta ja viriketoiminnasta. Toteutat asukkaiden lääkehoitoa lähihoitajan toimenkuvan mukaisesti. Sinun ei tarvitse olla päihdepuolelle suuntautunut lähihoitaja, vaan meille on kaikkein tärkeintä se, miten kohtaat ihmiset ja tulet heidän kanssa toimeen.

Wilmanhelmi Oy työnantajana antaa mahdollisuuden vaikuttaa omaan työaikaan ja työvuoroihin, lisäksi otamme huomioon työntekijöidemme yksilölliset elämäntilanteet.

Työntekijänä odotamme sinulta:

  • lähihoitajan koulutusta
  • osaamista ja taitoa työskennellä päihdekuntoutujien parissa
  • joustavuutta
  • innokkuutta toteuttaa viriketoimintaa
  • kykyä toimia välillä nopeastikin vaihtelevissa tilanteissa.

Työaika on sovittavissa. 

Innostuitko? Ota yhteyttä ja hae meille. Hakemukset Niina Paavilaiselle, n.paavilainen@gmail.com .

Lisätiedot

Niina Paavilainen, puh. 0500 489 355, n.paavilainen@gmail.com, https://www.hoivakotiwilma.fi/

Jaa