Kesätyöt 2024 ikääntyneiden palveluissa

Tule kesätöihin Etelä-Savoon ikääntyneiden palvelualueelle, tarjolla monipuolisesti eri työskentely mahdollisuuksia!

Haku päättyy 31.5.2024 | Hae nyt

Työn kuvaus

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tarjoaa hoiva-avustajille, lähihoitajille ja sairaanhoitajille kesätyöpaikkoja ikääntyneiden palvelualueella eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 1.5.-30.9.2024.

Yksiköt tarjoavat näköalapaikan ikääntyneiden palveluihin ja mahdollisuuden olla mukana uudistamassa toimintaa. Kotihoidossa pääset työskentelemään itsenäisesti asiakkaittemme kodeissa ja asumispalveluissa yhteisöllistä- ja ympärivuorokautista palveluasumista tuottavissa yksiköissä. Geriatrisilla arviointiosastoilla on tarjolla mahdollisuus oppia ikääntyneiden moniammatillista arviointia ja kuntoutusta. Varahenkilöstössä mahdollistuu työskentely useammassa eri yksikössä sijaisuuden aikana, jolloin tutustut laajasti toimintaamme.

Tarjoamme innostavan ja kehittämismyönteisen työyhteisön ja perehdytämme sinut työhösi. Voit hakea tehtäviä oman ammatillisen osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Huomioimme myös alan opiskelijat!

Hakulomakkeella voit kertoa toiveesi paikkakunnasta ja työyksiköstä.

Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa.

Keikkatyön osalta, voit olla yhteydessä Temporeen. Kaikkien yksiköittemme lyhytaikaiset (alle 12 pvä) sijaisuudet tulevat Temporen keikkatarjottimelle näkyviin.

Eloisa tarjoaa työsuhde-etuja yli 60 päivää kestäviin työsuhteisiin, etuja voit käyttää liikunta, kulttuuri tai hyvinvointipalveluihin. Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena

sairaanhoitajan tehtäviin on sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sairaanhoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä sairaanhoitajan sijaisuuksiin. Alle 140 opintopistettä suorittaneet sairaanhoitajaopiskelijat toimivat lähihoitajan tehtävissä.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto.

Kotihoidon tehtävissä eduksi luetaan voimassa oleva ajokortti ja auton käyttömahdollisuus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa. 1.1.2024 alkaen ikääntyneiden kanssa työskentelevän henkilön tulee esittää hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn alkamista yli 3 kk:n palvelussuhteissa (valvontalaki 741/2023 28 §).

Hae nyt

Lisätiedot

Lisätietoja antaa Marjo Räsänen, puh. 040 678 3013, marjo.rasanen@etelasavonha.fi.

Jaa