Kesätyöpaikat 2023

Juvan kunta tarjoaa viisi kesätyöpaikkaa kesä-heinäkuussa 2023. Tule mukaan tekemään kesästäsi mahtava!

Haku päättyy 2.2.2023 | Hae nyt

Paikkoja voivat hakea vuonna 2008 syntyneet tai sitä vanhemmat koululaiset ja opiskelijat. Työsopimukset ovat, ellei muuta mainita, kuukauden mittaisia ja työaika on 6 h/pv.

Tehtäväkohtaiset kuvaukset:

Varhaiskasvatus
1 paikka, ajankohta kesä-heinäkuussa (työsuhde 1 kk)
Työn suorituspaikkana on Päiväkoti Apilassa tai Päiväkoti Mesikämmenessä.
Kesänuoren työhön kuuluu lapsiryhmissä avustaminen sekä osallistuminen perushoidon ja toiminnan järjestämiseen yhdessä kasvatushenkilöstön kanssa.

Yhdistetty työ: Nuorisotyö/leiritoiminta ja Varhaiskasvatus/päiväkoti
2 paikkaa (työsuhde yhteensä 1 kk)
Työntekijät haetaan siten, että työajasta kaksi viikkoa sisältää lasten ja nuorten Hauskis-päiväleirin ohjaajan tehtäviä ajankohdassa kesä-heinäkuun vaihteessa. Leireillä pääset tutustumaan erilaisiin toimintoihin ja kokemaan aitoa päiväleirielämän tunnelmaa ja saat valmiuksia ohjata lapsia ja nuoria myös muissa tehtävissä. Varhaiskasvatuksen työtehtävät ovat joko ennen leirejä tai leirien jälkeen. Varhaiskasvatuksessa kesänuoren työhön kuuluu lapsiryhmissä avustaminen sekä osallistuminen perushoidon ja toiminnan järjestämiseen yhdessä kasvatushenkilöstön kanssa.

Kulttuuri-, kirjasto- ja matkailutyö
2 paikkaa, (työsuhde yhteensä 1 kk)
Opastyöhön Juvan museolle ja Gottlundin tuvalle, asiakaspalvelutyöhön ja erilaisten tapahtumien järjestelyihin ja kohteiden markkinointiin liittyvään työhön kesä-heinäkuussa. Museokohteissa nuoret työntekijät mm. opastavat museovieraitamme ja hoitavat myyntitehtäviä. Kirjasto- ja matkailutyössä työhön kuuluu mm. asiakaspalvelu ja tapahtumien järjestämistä avustavat työt. Saat monipuolista kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja erilaisista matkailukohteista, tapahtumista ja kulttuurinkentästä.

Esimiehet käsittelevät hakemukset yhdessä helmikuun alussa.
Mainitse hakemuksessasi minkä alan työtehtävistä olet kiinnostunut.

Paikkoja haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

(Mikäli hakeminen Kuntarekryn kautta ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteeseen Juvan kunta, Nina Tamminen, Juvantie 13, 51900 JUVA. Kuoreen merkintä: Hakemus. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään käsittelyä varten.)

Hae nyt

Lisätiedot

Kirsi Anttonen (varhaiskasvatus) puh. 040 834 1695, kirsi.anttonen@juva.fi, Tarja Himanen (leiritoiminta) puh. 040 707 8243, tarja.himanen@juva.fi, Johanna Kuusisto (kulttuuri-, kirjasto- ja museotoiminta) puh. 0400 136 176, johanna.kuusisto@juva.fi

Jaa