KESÄTYÖ: Tarjoilija

TeaHouse of Wehmais on Juvalla sijaitseva teehuone, tee- ja herkkumyymälä sekä teeverkkokauppa, joka on innostanut asiakkaita teen makujen maailmaan jo 12 vuoden ajan.

Haku päättyy 7.5.2023

Tule meille kesäksi töihin!

Haemme kesäksi 2023 TeaHousen teehuoneen tiimiin palvelualttiita tarjoilijoita.

Toivomme, että omaat erinomaisen palveluasenteen, olet työssäsi omatoiminen, ripeä ja hyvä tiimipelaaja. Arvostamme alan koulutusta ja aiempaa kokemusta kahvila-, ruoka- ja juomatarjoilun tehtävistä sekä kassatyöskentelystä, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia. Hygienia- ja anniskelupassi on tarjoilutehtävissä pakollinen.

Monipuolisten tarjoilutehtävien sekä yleisten asiakaspalvelutehtävien lisäksi vastaat omalta osaltasi ympäristön siisteydestä sekä viihtyvyydestä. Huomioithan, että työvuoroja voi olla myös kahdessa pisteessä - TeaHouse of Wehmaisissa Juvalla sekä Cafe Trapessa Joroisissa.

Kyseessä on 2 - 3 kuukauden määräaikainen työsuhde kesä-elokuussa 2023, mutta mahdollisuus on myös jatkoon.

Kesällä TeaHouse of Wehmais palvelee maanantaista perjantaihin klo 12:00 - 18:00 ja launtaisin sekä sunnuntaisin klo 12:00 - 17:00. Kyseessä on kokopäivätyö, mutta tarjottavat tuntimäärät voivat vaihdella viikottain keskimäärin 25,00 - 37,5 tunnin välillä. Noudatamme matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi lähettämällä hakemuksen mahdollisimman pian sähköpostitse: tee@teahouse.fi. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jää aikailemaan vaan laita hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille jo tänään.

Lue lisää meistä:

https://www.teahouse.fi/

https://www.teahouse.fi/tyopaikat 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävistä voit tiedustella sähköpostitse tee@teahouse.fi

Jaa