KESÄTYÖ: Sosiaali-ja terveysala (AMK) kesätyöt 2023

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tarjoaa sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, kätilöille, fysioterapeuteille, röntgenhoitajille ja ohjaajille kesätyöpaikkoja eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 1.5.-30.9.2023.

Haku päättyy 28.4.2023 | Hae nyt

Kesäsijaisuudet sijoittuvat monipuolisiin tehtäviin terveyspalveluiden, ikääntyneiden palveluiden sekä sosiaalipalveluiden työyksiköihin. Voit hakea tehtäviä oman ammatillisen osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Huomioimme myös alan opiskelijat!

Alle kolme (3) kuukautta kestävät sijaisuudet hoituvat pääsääntöisesti Sarastia Rekrytoinnin kautta.

Hakulomakkeen lisätietoja-kohdassa voit kertoa mahdollisen työyksikkötoiveesi tai toiveen työskentely paikkakunnasta.

Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Laillistetun ammattihenkilön tehtävään opiskeleva voi toimia tilapäisesti ammattihenkilön tehtävässä, kun hän on suorittanut kaksi kolmasosaa (2/3) kyseiseen ammattiin johtavista opinnoista. Opiskelijoiden pätevyys työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa ja tarkistetaan opintorekisteriotteesta. Kotihoidon tehtävissä eduksi luetaan voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hae nyt

Lisätiedot

Juuli Pulkkinen puh. 040 359 7980, juuli.pulkkinen@etelasavonha.fi

Jaa