KESÄTYÖ: Leipuri

TeaHouse of Wehmais on Juvalla sijaitseva teehuone, tee- ja herkkumyymälä sekä teeverkkokauppa, joka on innostanut asiakkaita teen makujen maailmaan jo 12 vuoden ajan.

Haku päättyy 7.5.2023

Tule meille töihin!

Nyt haemme kesäksi 2023 TeaHousen tiimiin leipureita, joilla on kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä ja vahvaa osaamista sekä suolaisten että ​makeiden herkkujen leipomisesta. 

Voit olla taustaltasi leipuri, kondiittori tai suurtalouskokki, meillä tärkeintä on, että suhtaudut intohimoisesti työhösi, olet hyvä tiimipelaaja ja omaat halun oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi.

Teehuoneen ideologiaan kuuluvat oman tuotannon ja paikallisten lähituottajien laadukkaimmat raaka-aineet sekä luomutuotanto. Työssäsi pääsetkin loihtimaan asiakkaillemme unohtumattomia makuelämyksiä näistä upeista raaka-aineista ja tuomaan rohkeasti esille omaa osaamistasi luovassa ja kivassa tiimissä.

Kyseessä on 2 - 3 kuukauden määräaikainen työsuhde kesä-elokuussa 2023, mutta mahdollisuus on myös jatkoon.

Kesällä TeaHouse of Wehmais palvelee maanantaista perjantaihin klo 12:00 - 18:00 ja launtaisin sekä sunnuntaisin klo 12:00 - 17:00. Kyseessä on kokopäivätyö, mutta tarjottavat tuntimäärät voivat vaihdella viikottain keskimäärin 25,00 - 37,5 tunnin välillä. Noudatamme matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi lähettämällä hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostitse: tee@teahouse.fi. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jää aikailemaan vaan laita hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille jo tänään.

Lue lisää meistä:

https://www.teahouse.fi/

https://www.teahouse.fi/tyopaikat

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävistä voit tiedustella sähköpostitse tee@teahouse.fi

Jaa