KESÄTYÖ: Leipomotyöntekijä

Juvan Risulahdessa syntyvät T & T Foodin sokerikakkupohjat ja letut aidoista ja puhtaista raaka-aineista, ilman lisäaineita. Vain parhaista munista syntyy hyvä kakku!

Haku päättyy 12.6.2023

Etsimme joukkoomme kesäksi leipomotyöntekijää!

Työtehtäviin kuuluu muun muassa linjatyötä, leipomotyötä, pakkaustyötä sekä yleistä laadunvarmistamista. Päätehtävänäsi on irrottaa valmiita paistettuja kakkuja vuoistaan ja pakata niitä. Varmistat myös, että tuotteet ovat laatukriteerien mukaisia. Kokemuksestasi riippuen sinut voidaan perehdyttää myös tuotteiden valmistukseen.

Työ on käsityövaltaista eikä vaadi aiempaa kokemusta, mutta sitäkin enemmän oikeaa asennetta ja halua tehdä laadukkaita elintarvikkeita. Et siis tarvitse aiempaa osaamista vaan reipas asenne ratkaisee!

Huomioithan sen, että T&T Food Oy sijaitsee reilun 30 km päässä Juvan keskustasta, Juvan Risulahdessa (Viisalanmäentie 408, 51890 Risulahti).

Kesätyöt alkaa kesäkuun alussa, mutta jos tilanne antaa myöten työt voi aloittaa jo huhti-toukokuussa. Työaika on joko klo 7-15 tai 8-16. Työtä tarjolla viitenä päivänä viikossa, 37,5 h/vk, ei viikonlopputöitä. Tehtävässä noudatetaan Leipomoalan työehtosopimusta ja tuntipalkkasi tulisi olemaan 12,31 e/h.

Työtä tarjolla kaikenikäisille.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi joko sähköpostilla osoitteeseen myynti@ttfood.fi  tai soittamalla Tiina Laamaselle puh. 0500 169223. Lisätietoja antaa Tiina Laamanen.

Lisätiedot

Lisätietoja antaa Tiina Laamanen puh. 0500 169223

Jaa