Käsityön päätoiminen tuntiopettaja (Martti Talvela -kampus)

Haemme käsityönopettajaa Martti Talvela -kampukselle!

Haku päättyy 7.6.2023 | Hae nyt

Tule mukaan joukkoomme!

Haemme yhtenäiskouluun käsityön opettajaa (kovat materiaalit) 1.8.2023 - 31.7.2024 väliselle ajalle. Opetusta vuosiluokilla 3-9. Työtilat ovat uudet ja viimeisen päälle varustellut!

Työpaikka sijaistee meidän upealla ja uudella Martti Talvela -kampuksella. Saman katon alla toimivat päiväkoti, yhtenäiskoulu ja lukio. Tarjolla on varmasti terveelliset ja turvalliset oppimisympäristöt, jotka on varustettu uusimmalla tekniikalla. Kampukseen pääset tutustumaan lisää tämän videon kautta: https://vimeo.com/546922518/d949cd370c

Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Mitä edellytämme?

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioidaan kaikki hakijat.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko?

Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa http://www.kuntarekry.fi. Hakemukset voi toimittaa myös postitse osoitteeseen rehtori Olli Kossila, Juvantie 20, 51900 Juva. Kuoreen merkintä hakemus. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään käsittelyä varten.

Hae nyt

Lisätiedot

Lisätietoja antaa rehtori Olli Kossila, puh. 040 5083826, olli.kossila@juva.fi

Jaa