Kalusteiden urakka- ja tarjouslaskija

Kalusteiden urakka- ja tarjouslaskijan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde on tarjolla meillä Sisuwoodilla. Kiinnostuitko? Jos vastauksesi on kyllä, niin lue alta lisää!

Haku päättyy 30.11.2022

Sisuwood Oy on Juvalla sijaitseva erikoiskalustetehdas, joka valmistaa erikoiskalusteita rakennusteollisuuden tarpeisiin ympäri Suomea. Meistä saat hyvin tietoa uusilta nettisivuiltamme www.sisuwood.fi . Sieltä pääset jo ennalta tutustumaan meihin!

Haemme Sisuwoodin palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen kalusteiden urakka- ja tarjouslaskijaa

Tarjoamme vakituisen työpaikan vakaassa ja jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä. Odotamme sinulta excelin hallintaa ja kykyä toimia yhteistyössä asiakkaiden ja oman työyhteisön kanssa. Arvostamme alan aiempaa työkokemusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Voit olla kokemuksesi hankkinut työn kautta tai vaikka vasta valmistunut opiskelija, insinööri tai alan konkari, tärkeintä halu oppia ja kehittyä tehtävässä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, hakuajasta huolimatta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Laitathan hakemukseen palkkatoiveesi. Tervetuloa mielenkiintoiseen työtehtävään mukavassa työporukassa tekemään erikoiskalusteita kaikkiin kärkiprojekteihin Suomessa.

Voit ottaa yhteyttä suoraan minun alla olevaan sähköpostiin tai soittaa, jos heräsi kysymyksiä aiheesta. Hae rohkeasti tehtävään.

Ystävällisesti

Sisuwood Oy

Risto Solaranta

Toimitusjohtaja

puh. 0443407002, 015 3400700

risto.solaranta@sisuwood.fi

www.sisuwood.fi

Toivotamme sinut ja perheesi sydämellisesti tervetulleeksi Juvalle!

Kuulostaako työ mielenkiintoiselta ja juuri sinulle sopivalta? Hyppää mukaan ammattitaitoiseen Sisuwoodin tiimiin!

Hakemukset CV:n ja palkkatoiveen kera sekä paikkaa koskevat tiedustelut sähköpostitse Sisuwood Oy:n toimitusjohtaja Risto Solarannalle risto.solaranta@sisuwood.fi .

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Risto Solaranta, risto.solaranta@sisuwood.fi

Jaa