Erityisluokanopettaja (Martti Talvela -kampus)

Haemme erityisluokanopettajaa Martti Talvela -kampukselle!

Haku päättyy 5.6.2023 | Hae nyt

Tule mukaan joukkoomme!

Haemme erityisluokanopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.8.2023 alkaen. Paikka ollut jo aiemmin haussa, aiemmin hakeneet huomioidaan.

Työpaikka sijaitsee Juvalla uudella upealla Martti Talvela -kampuksella. Saman katon alla toimivat päiväkoti, yhtenäiskoulu ja lukio. Tarjolla on varmasti terveelliset ja turvalliset oppimisympäristöt, jotka on varustettu uusimmalla tekniikalla. Kampukseen pääset tutustumaan lisää täältä: https://vimeo.com/546922518/d949cd370c

Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Mitä edellytämme?

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa sähköisesti osoitteessa http://www.kuntarekry.fi. Hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteeseen rehtori Olli Kossila, Juvantie 20, 51900 Juva. Kuoreen merkintä hakemus. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään käsittelyä varten.

Lisätietoja

https://www.juva.fi/yhtenais_koulu

Hae nyt

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Olli Kossila, puh. 040 5083826, olli.kossila@juva.fi

Jaa