Avoin hakemus

Onko sinulla tekemisen meininki? Oletko asiakaspalvelija? Viihdytkö hyvässä porukassa ja olet tiimipelaaja?

Haku päättyy 30.4.2024 | Hae nyt

Jos vastasit kyllä, saatat sopia porukkaamme Järvi-Saimaan Palveluille. Meillä pystyt vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja siksi edellytämme itseohjautuvuutta. Teemme työtä myös yli kuntarajojen eli työsi saattaa edellyttää matkustamista maakunnan alueella.

Mitä me lupaamme, jos tulet meille töihin?

Päivät ovat taatusti erilaisia ja yllätyksiä täynnä. Pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään sitä - työtä tehdään porukassa ilolla ja innostuksella. Arvot näkyvät työssämme siten, että ajattelemme jokaisen olevan oman työnsä asiantuntija. Arvostamme työntekijöidemme näkemystä ja kokemusta sekä toiveita työn kehittämisen suhteen. Esihenkilösi on sitoutunut olemaan kiinnostunut hyvinvoinnistasi työntekijänä.

Kiinnostuitko?

Mikäli et löytänyt avoimista työpaikoista sinulle sopivaa tehtävää, jätä meille avoin hakemus Kuntarekryn kautta.

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä tuottamaan hyvinvointia alueelle ja asukkaille. Olemme kiinnostuneita ammattitaidostasi ja kuulemme mielellämme minkälaista ammattitaitoa sinä voisit tuoda meidän porukkaamme. Jätä siis avoin hakemus ja CV, niin olemme sinuun yhteydessä.

Vakituiseen työhön valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja huumausainetesti. Meillä on käytössä Smartum-etu liikunta- hieronta- ja kulttuuripalveluihin.

Palkkaus AVAINTES mukainen.

Lisätietoja

http://www.jarvisaimaanpalvelut.fi
http://www.jarvisaimaanpalvelut.fi

Kysy lisää:
Henkilöstö-ja kehitysjohtaja Jenni Rytkönen
jenni.rytkonen@jarvisaimaanpalvelut.fi
puh. 040 352 8758

Hae nyt

Lisätiedot

Lisätietoja antaa henkilöstö-ja kehitysjohtaja Jenni Rytkönen jenni.rytkonen@jarvisaimaanpalvelut.fi puh. 040 352 8758

Jaa