Tule töihin ateriapalveluille!

Etsimme koko ajan uusia osaajia ateriapalveluihin.

Haku päättyy 5.1.2024 | Hae nyt

Tule mukaan joukkoomme!

Ateriapalveluiden työntekijät työskentelevät keskus- ja palvelukeittiöissä. Asiakkaitamme ovat päiväkotien lapset, koululaiset, ikäihmiset palvelutaloissa ja hoitokodeissa sekä myös asiakkaidemme hyvinvoinnista huolehtiva henkilökunta.

Toivomme työntekijältä oma-aloitteellisuutta ja reippautta. Mahdollisuus myös kouluttautua oppisopimuskoulutuksella alalle. Arvostamme reipasta ja toimeen tarttuvaa asennetta. Lähetä hakemus ja liity iloiseen joukkoomme!

Vakituiseen työhön valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja huumausainetesti. Meillä on käytössä Smartum-etu liikunta- hieronta- ja kulttuuripalveluihin. Palkkaus AVAINTES mukainen.

Kiinnostuitko?

Jätä avoin hakemus Kuntarekryn kautta.

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä tuottamaan hyvinvointia alueelle ja asukkaille. Olemme kiinnostuneita ammattitaidostasi ja kuulemme mielellämme minkälaista ammattitaitoa sinä voisit tuoda meidän porukkaamme. Jätä siis avoin hakemus ja CV, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.jarvisaimaanpalvelut.fi/palvelut/ruokapalvelut/
http://www.jarvisaimaanpalvelut.fi

Kysy lisää:
Ruokapalvelupäällikkö Annikki Tarvainen
annikki.tarvainen@jarvisaimaanpalvelut.fi
puh. 0400 135 023

Hae nyt

Lisätiedot

Lisätietoja antaa puhtauspalvelupäällikkö Anne-Helena Nironen, anne-helena.nironen@jarvisaimaanpalvelut.fi, puh. 040 532 7392

Jaa