Luomutilan työntekijä

Kiinnostaako sinua työ luonnonrauhassa? Käsillä tehden oma kädenjälki näkyen? Töitä tarjolla syyskaudelle 2022 sekä kaipaamme lisävahvistusta vuoden 2023 kevät-, kesä- sekä syyskauteen.

Luomutila Toivola etsii syystöihin työntekijöitä mansikka- ja valkosipulitilalle. Työ on mansikoiden- ja valkosipulien viljelytöitä. Työ sisältää mm. kitkemistä, istuttamista, penkkien kunnostamista, tuotantotilan kunnostamista ja tilan ympäristön siistimistä. Et tarvitse aiempaa osaamista, reipas, motivoitunut asenne riittää. Työ alkaa heti ja työtä on luvassa lokakuun loppuun asti. Hyvin työssä viihtyneille ja suoriutuneille tarjotaan myös työtä kevät-, kesä- sekä syyskauteen vuodelle 2023. Sinun ei tarvitse olla supersankari, peruspuurtamisella pärjäät meillä!

Haemme myös kevät-, kesä- sekä syyskauteen vuodelle 2023 tekijöitä. Työ on aiemmin mainittujen lisäksi marjojen- ja vihannesten istutus-, hoito ja korjuutöitä. Ole nopea ja nappaa tulevan vuoden työsi. 

Palaute kesän 2022 työntekijöiltä oli myönteinen ja he ovat valmiita työskentelemään jatkossakin tilalla. Tarvitsemme heidän lisäksi lisätyövoimaa tilan viljelypinta-alojen kasvaessa, joten liity sinäkin joukkoomme. Tule luomaan hyvää työn ilmapiiriä toteuttamalla tilan työtehtäviä menestyvään suuntaan.   

Hakemukset ja yhteydenotot Juho Hämäläiselle osoitteeseen luomutilatoivola@gmail.com . Tila sijaitsee noin 15 km päässä Juvan keskustasta, työnantaja yrittää tarvittaessa järjestää kuljetuksen.

Lisätiedot

Luomutilayrittäjä Juho Hämäläinen luomutilatoivola@gmail.com

Jaa