Leipomotyöntekijöitä, asiakaspalvelijoita

Tule meidän tiimivahvistukseksi mukavaan porukkaamme! Odotamme sinua avuksemme leipomotyöhön tai, jos olet asiakaspalvelun helmi, niin nappaa työsi joukostamme!

Kotileipomo Siiskonen Oy on moderni leipomoalan yritys, jonka tuotteissa korostuu kotona leivottu maku. Jokainen paistettu leipä, pulla ja pasteija leivotaan ylpeydellä, jonka tuo vuosikymmenten aikana kertynyt osaaminen ja kunnioitus omaa työtä ja kotimaista raaka-aineita kohtaan. Kotileipomo Siiskonen työllistää yhteensä 27 henkilöä Juvan Punaisen piipun kievarissa, Mikkelin Kauppahallissa ja Pikkupiippu-myymälässä Juvalla.

Haemme leipomotyöntekijöitä ja asiakaspalvelijoita

Haemme aamuvirkkuja, reippaalla asenteella ja omalla autolla liikkuvia leipomotyöntekijöitä Kotileipomo Siiskoselle

  • Konditorioon
  • Leipomon tuotantoon
  • Pakkaamoon

Tarjoamme monipuolista tekemistä taikinoiden, paistamisen, kakkujen ja pakkaamisen parissa rennossa porukassa opiskelijoista eläkeläisiin. 

Haemme Punaisen piipun kievariin

  • reippaita asiakaspalvelijijoita rempseään työporukkaan. 

Pääset osallistumaan kaikkiin myymälän töihin rempseässä porukassa. 

Työtä on tarjolla toukokuusta syyskuun loppuun. Työsuhteet voivat olla myös lyhyempiä ja ajoittua esimerkiksi juhannuksesta elokuun puoliväliin, jolloin työntekijöiden tarve on suurinta.

Innostuitko työtehtävästä Siiskosella? Hyppää mukaan Siiskosen maistuvaan kesäsesonkiin! Hakemukset ja tiedustelut tyopaikat@kauraleipa.fi . 

Lisätiedot

Lisätietoja saa tyopaikat@kauraleipa.fi

Jaa