Kokkeja, siivoojia, vastaanottohenkilöitä

Kuus-Hukkala on Kolkonjärven rannalla upeassa maalaismaisemassa sijaitseva lomakylä. Oletko sinä meidän uusi kokki? Viihdytkö hyvän ruuan tekemisen parissa? Meille koulutustaustalla ei ole väliä, kunhan asenne ja taidot ovat muuten kohdillaan. Työtä on tarjolla myös kesälomakauteen, haemme kokkia, siivoojia sekä respan vastaanottohenkilöitä.

" Kuus-Hukkalan henkilökunta on todella mukavaa ja asiakaspalveluhenkistä. Ruoka oli hyvää ja mökki oli siisti. Oleilla sai omassa rauhassa ja keskellä kaunista luontoa. Televiisiokin näykin, koska minä katsoin Euroviisuja silloin. " Tässä yhden Kuus-Hukkalassa viikonlopun mökkimajoituksessa viettäneen kokemuksia lomastansa. 

Tahdotko sinä olla mahdollistamassa tällaisia lomakokemuksia lisää?

Tule meille kokiksi, siistijäksi tai vastaanottotyöntekijäksi

Haemme vakituiseen kokoaikaiseen työhön kokkia. sinun ei tarvitse olla ammatiltasi kokki, vaan tärkeintä on, että  osaat loihtia hyvää ja maukasta ruokaa. Sinulla tulee olla myös into tehdä ja kehittää uutta. Ja, koska tahdomme tarjota asiakkaillemme parasta, niin asiakaspalvelun aarteita haemme joukkoomme. Taitoinasi tulee myös olla itsenäinen työskentely ja muu keittiön kokonaisuuden hallinta mm. tilauksienhoito. Työ on ilta- ja viikonloppupainoitteista. 

Voit olla alan opiskelija, meillä voit suorittaa opintojasi oppisopimuksen kautta.

Haemme lisäksi kesäkauteen kesäkuun alusta elokuun puoleen väliin osa-aikaisia ja kokoaikaisia siistijöitä sekä respan vastaanottohenkilöitä. Myös kokkia kaipaamme kesäavuksi keittiöön. Nämä työt sopivat myös esimerkiksi opiskelijoille. Keikkaluonteiselle työntekijälle voidaan järjestää tarvittaessa asuntoa. Sinä asiakaspalvelun osaaja, tarkka ja vastuullinen tekijä, tule meille.

Kiinnostuitko? Täältä tutustut meihin lisää. Hakemukset ja tiedustelut Harri Hakkaraiselle harri.hakkarainen@kuus-hukkala.com. 

Lisätiedot

Harri Hakkarainen, 0400 330 436, harri.hakkarainen@kuus-hukkala.com

Jaa