Kokkeja ja leipureita kesäksi

Oletko meidän uusi kokki tai leipuri? Kutsumme sinut TeaHouse of Wehmaisiin töihin upeaan kartanomiljööseen.

Hae nyt

TeaHouse of Wehmais on teehuone-bistro, tee- ja herkkumyymälä sekä teeverkkokauppa, joka on innostanut asiakkaita teen makujen maailmaan jo 11 vuoden ajan. Konseptimme kehittyy jatkuvasti ja henkilöstömme on merkittävässä roolissa tuottamassa asiakkaan aistimaa elämyksellistä palvelukokemusta.

Haemme kokkeja ja leipureita TeaHouse of Wehmaisin kesäsesonkiin

Teehuoneen ideologiaan kuuluvat oman tuotannon ja paikallisten lähituottajien laadukkaimmat raaka-aineet sekä luomutuotanto. Kokin ja leipurin työssä pääset loihtimaan asiakkaille upeita makuelämyksiä erilaisten tapahtumien teemoilla ja tuomaan rohkeasti esille myös omaa osaamistasi. 

Haemme kesäksi 2022 TeaHousen tiimiin kokkeja, joilla on kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä sekä monipuolisesti kylmien ja lämpimien á la carte ruokien valmistuksesta ja visualisoinnista. Kokemus leipomisen parista nähdään plussana. Tärkeää hakijalle on yhteisöllinen asenne, nöyryys ja intohimo työlle sekä jatkuva halu oppia uutta ja kehittyä tehtävässään.

Haemme kesäksi 2022 myös TeaHousen tiimiin leipureita, joilla on kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä ja vahvaa osaamista sekä suolaisten että makeiden konditoriatasoisten herkkujen leipomisesta. Tärkeää hakijalle on yhteisöllinen asenne, nöyryys ja intohimo työlle sekä jatkuva halu oppia uutta ja kehittyä tehtävässään.

Työ sijoittuu kesä-elokuulle, jolloin TeaHouse of Wehmais palvelee asiakkaita maanantaista sunnuntaihin. Työvuorot ajoittuvat siis sekä arkeen että viikonloppuun ja viikkotuntimäärät vaihtelevat keskimäärin 25-37,5 tunnin välillä. Noudatamme matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan työehtosopimusta.​

Tarjoamme:

  • Työskentelymahdollisuuden laadukkaiden raaka-aineiden parissa
  • Mahdollisuuden kehittää osaamista teesommelierin johdolla
  • Lämminhenkisen ja avuliaan työtiimin
  • Mahdollisuuden toteuttaa itseään monipuolisten työtehtävien parissa

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään TeaHouse of Wehmaisilla, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostitse: anna@teahouse.fi. Avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

TeaHouse of Wehmaisin yrittäjä Anna Grotenfelt-Paunonen on mukana myös Joroisiin rakenteilla olevassa PihlasResort -matkailukokonaisuudessa, jonka toiminta tulee pitämään sisällään kymmenen luksusmökkiä, laadukkaan ravintolan, tunnelmallisen sauna- ja klubirakennuksen sekä monipuolisia liikuntamahdollisuuksia tarjoavan urheiluhallin. PihlasResort tulee avaamaan ovensa asiakkaille talvella 2023 ja mielenkiintoisia uramahdollisuuksia on tarjolla huippuosaajille mm. keittiö-, sali- ja asiakaspalvelutehtävissä. Kerromme mielelellämme lisää sekä TeaHouse of Wehmaisin että tulevan PihlasResportin tarjoamista ympärivuotisista työmahdollisuuksista.

Täältä löydät meistä ja avoimista työmahdollisuuksistamme lisää tietoa. 

Kuulostaako sinulle sopivalta kesätyöltä?

Hyppää mukaan makuelämyksiin TeaHouse of Wehmaisin kesäsesonkiin!

Hae nyt

Lisätiedot

Anna Grotenfelt-Paunonen, anna@teahouse.fi

Jaa