Kesätyöntekijäksi Kruunu Herkulle

Kruunu Herkku on Juvalla sijaitseva perheyritys, joka tuottaa käsin kokatusta ruoasta erilaisia ateriaratkaisuja. Ruokaa voi ostaa kaupan tiskiltä tai valmiiksi pakattuna. Toimipisteellä on 60 kokkia, 22 paistinpannua ja 15 kattilaa.

Haku päättyy 27.2.2023 | Hae nyt

"Meille on kunnia-asia tehdä maukasta ja kaikin puolin laadukasta ruokaa, sen olemme syöjille luvanneet."

Haluatko maukkaan kesätyön? Haemme nyt useita kesätyöntekijöitä tuotannon eri tehtäviin Kruunu Herkulle!

Tehtävänäsi on toimia osana tuotantoa Juvan toimipisteellä valmistaen käsintehtyä kotiruokaa suomalaisten ruokapöytiin. Tekijöitä tarvitaan kaikille työpisteille: pakkaamoon, keittiöön, varastoon ja lähettämöön. Työtehtäviä ovat työpisteestä riippuen esimerkiksi pakkaaminen, annostelu, sekoittaminen, koneiden käyttö sekä valvonta.. Et tarvitse aikaisempaa vastaavaa kokemusta, vaan tässä työssä reippaus ja asenne ratkaisevat! Työtä tehdään seisten ja välillä tehdään astioiden nosteluja, joten työ on suhteellisen fyysistä. Mahdollinen aikaisempi kokemus ravintola- tai elintarvikealalta katsotaan kuitenkin eduksesi.

Työskentelytyyli on tehokas mutta huolellinen. Elintarvikkeiden parissa työskentely edellyttää hygieniapassia, jonka voit suorittaa kevään aikana ennen työn aloitusta.

Työajat ja palkkaus

Työsuhde on määräaikainen kesätyö ajalle 29.5. - 22.8.2023. Haemme tekijöitä, jotka ovat valmiita työskentelemään koko kesän tai vähintään muutaman kuukauden. Toivomme vähintään 18-vuoden ikää, mutta muutamia paikkoja on avoinna myös alle 18 -vuotiaillekin.

Työtä tehdään yhdessä vuorossa maanantaista perjantaihin. Päivät alkavat 06 - 08 välillä ja kestävät 8 tuntia, eli sinulle jää vielä hyvin aikaa viettää kesääsi!

Käytössä on elintarvikealan työehtosopimus. Tässä tuntipalkkasi on 10,68e/h ja päälle TES:n mukaiset korvaukset sekä lomarahat. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta elintarvikealalta tai ala koulutus, vaikuttaa se tuntipalkkaasi positiivisesti.

Kruunu Herkulla viihdytään töissä, joten halutessasi voit työllistyä uudelleen esimerkiksi joulun sesonkiin!

Hakuprosessi

Haku on auki 28.2.2023 saakka, mutta toimi pian! Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja valintoja tehdään heti sopivien tekijöiden löytyessä. Kerro itsestäsi nöyristelemättä, haluamme aidosti kuulla sinusta!

Kesätyösopimukset solmitaan valittujen henkilöiden ja ATA-Henkilöstöpalveluiden välille.

Toivottavasti saamme sinusta uuden työkaverin!

Hae nyt

Lisätiedot

Henna Rönkä, henna.ronka@ammattitaitoa.fi, puh. 0443431201

Jaa