KESÄTYÖ: Luomutilan työntekijä

Kiinnostaako sinua työ luonnonrauhassa? Käsillä tehden oma kädenjälki näkyen? Töitä tarjolla kesäkaudelle 2023 sekä kaipaamme lisävahvistusta vuoden 2023 syyskauteen.

Tule mukaan joukkoomme!

Luomutila Toivola etsii kesäkaudeksi 2023 työntekijöitä mansikka- ja valkosipulitilalle. Töitä tarjolla myös syyskaudelle 2023.

Työ on mansikoiden- ja valkosipulien viljelytöitä. Työ sisältää muun muassa kitkemistä, istuttamista, penkkien kunnostamista, tuotantotilan kunnostamista ja tilan ympäristön siistimistä. Tämän lisäksi työ pitää sisällään marjojen- ja vihannesten istutus-, hoito ja korjuutöitä. 

Et tarvitse aiempaa osaamista, reipas, motivoitunut asenne riittää. Sinun ei tarvitse olla supersankari, peruspuurtamisella pärjäät meillä! Ole nopea ja nappaa tulevan kesäsi työsi.

Palaute kesän 2022 työntekijöiltä oli myönteinen ja he ovat valmiita työskentelemään jatkossakin tilalla. Tarvitsemme heidän lisäksi lisätyövoimaa tilan viljelypinta-alojen kasvaessa, joten liity sinäkin joukkoomme. Tule luomaan hyvää työn ilmapiiriä toteuttamalla tilan työtehtäviä menestyvään suuntaan.   

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi Juho Hämäläiselle osoitteeseen luomutilatoivola@gmail.com tai kysy lisää.

Tila sijaitsee noin 15 km päässä Juvan keskustasta, työnantaja yrittää tarvittaessa järjestää kuljetuksen.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa luomutilayrittäjä Juho Hämäläinen luomutilatoivola@gmail.com

Jaa