KESÄTYÖ: Kokkeja, siivoojia, vastaanottohenkilöitä

Kuus-Hukkala on Kolkonjärven rannalla upeassa maalaismaisemassa sijaitseva lomakylä. Tule mukaan joukkoomme tarjoamaan ihmisille ikimuistoisia lomakokemuksia!

" Kuus-Hukkalan henkilökunta on todella mukavaa ja asiakaspalveluhenkistä. Ruoka oli hyvää ja mökki oli siisti. Oleilla sai omassa rauhassa ja keskellä kaunista luontoa. Televiisiokin näkyi, koska minä katsoin Euroviisuja silloin. "

Tässä yhden Kuus-Hukkalassa viikonlopun mökkimajoituksessa viettäneen kokemuksia lomastansa. Tule mukaan mahdollistamaan lisää tällaisia lomakokemuksia ihmisille. 

Tule meille kokiksi!

Oletko sinä meidän uusi kokki? Viihdytkö hyvän ruuan tekemisen parissa? Meille koulutustaustalla ei ole väliä, kunhan asenne ja taidot ovat muuten kohdillaan.

Sinun ei tarvitse olla ammatiltasi kokki, vaan tärkeintä on, että osaat loihtia hyvää ja maukasta ruokaa. Sinulla tulee olla myös into tehdä ja kehittää uutta. Koska tahdomme tarjota asiakkaillemme parasta, niin toivomme joukkoomme asiakaspalvelun osaajaa. Taitoinasi tulee myös olla itsenäinen työskentely ja muu keittiön kokonaisuuden hallinta muun muassa tilauksien hoito. Työ on ilta- ja viikonloppupainoitteista. Työ alkaa keikkaluonteisena. Jos viihdyt meillä ja kaikki on mennyt hyvin, niin työn on mahdollista jatkua kesästä 2023 alkaen toistaiseksi voimassa olevana. 

Voit olla alan opiskelija, sillä meillä voit suorittaa opintojasi oppisopimuksen kautta.

Tule meille kokiksi, siistijäksi tai vastaanottotyöntekijäksi kesäkauteen 2023!

Tule meille kokiksi, siivoajaksi tai respan vastaanottohenkilöksi kesälomakauteen 2023.

Etsimme kesäkauteen kesäkuun alusta elokuun puoleen väliin osa-aikaisia ja kokoaikaisia siistijöitä sekä respan vastaanottohenkilöitä. Lisäksi kaipaamme kokkia kesäavuksi keittiöön. Nämä työt sopivat esimerkiksi opiskelijoille. Keikkaluonteiselle työntekijälle voidaan järjestää tarvittaessa asuntoa ihanassa luonnon miljöössä.

Sinä asiakaspalvelun osaaja, tarkka ja vastuullinen tekijä, tule meidän joukkoomme!

Kiinnostuitko?

Tutustu meihin lisää nettisivuiltamme.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian Harri Hakkaraiselle harri.hakkarainen@kuus-hukkala.com tai kysy lisää.

Lisätiedot

Lisätietoja antaa Harri Hakkarainen, 0400 330 436, harri.hakkarainen@kuus-hukkala.com

Jaa