Koti kesäksi

Kesäduunin lisäksi myös valmiiksi sisustettu koti kesäksi Juvalta

Juvalla on tarjota mielekästä kesätyötä, ihania asuntoja (sikaedullisella vuokralla), fillarit kesäretkille ja paljon mielenkiintoisia kohtaamisia juvalaisten kanssa.

Juva-diilin edut kesäasukkaalle

1

Ihanasti sisustettu koti kesäksi

Juvalle töihin tuleville on sisustettu ihania koteja kesäksi. Tarjolla on kaksioita ja kolmioita eli voit tuoda kaverisikin mukana. Vuokrakaan ei päätä huimaa – se on 200 € kuukaudessa asukkaalta. Asunnot ovat viihtyisiä, täysin valmiita ja odottavat vain sinua saapuvaksi. Tämän kesän kodit ovat löytäneet asukkaansa. Kiitos kaikille kampanjaan osallistujille ja olettehan kuulolla taas ensi vuonna, jolloin uudet kesäkodit tulevat hakuun.

2

Kesätyöntekijöille tarjoamme fillarikyydit ilmaiseksi

Istu satulaan ja tutustu palveluihin, nähtävyyksiin ja luontoon. Juvalaiset yksityishenkilöt ovat lahjoittaneet kesätyötekijöille polkupyöriä, jotka ovat tuunattuja kuntoon Juvalle tutustumistasi varten. Kesätyöntekijälle fillarivuokra 0€.

Kesäksi työtä

Hae kesätyötä juvalta ja vietä kesä keskellä kauneinta Järvi-Suomea. Ja vapaa-ajalla teet kaikkea kivaa - yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Tervetuloa Juvalle!